FAQ BI| CONTACT BI| FEEDBACK BI| SITEMAP BI
Home Media KPDNHEP News Latest News 2017 6000 Hadir Rumah Terbuka Aidilfitri KPDNKK

KUALA LUMPUR, 5 JULAI 2017 – Kira-kira 6,000 tetamu membanjiri program Rumah Terbuka Aidilfitri Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan (KPDNKK) yang diadakan di Dewan Tun Abdul Razak, Menara Berkembar Bank Rakyat di sini hari ini.

Tetamu yang mula datang seawal jam 11.30 dilihat mengisi segenap ruang Dewan Tun Razak dan di perkarangan sebelah luar dewan untuk menikmati pelbagai juadah yang disediakan.

Program ini turut melibatkan semua agensi dalam KPDNKK seperti Bank Rakyat, Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) , Maktab Koperasi Malaysia( MKM), Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM), Perbadanan Nasional Berhad (PNS), Perbadanan Harta Intelek (MyIPO) dan  Suruhanjaya Persaingan Malaysia (MyCC).

Pelbagai aktiviti disediakan bagi mengisi program yang berlangsung hingga jam enam petang itu seperti pertandingan karaoke, persembahan berkumpulan dari semua agensi serta pertandingan gerai tercantik.

Majlis yang dihadiri Menteri KPDNKK, Dato’ Seri Hamzah Zainudin serta isteri, Timbalan Menteri, Dato’ Henry Sum Agong serta Ketua Setiausaha KPDNKK, Dato’ Sri Jamil Saleh dan isteri itu diwarnai dengan penyampaian sumbangan kepada Persatuan Kebajikan Wanita, Ibu Tunggal dan Warga Emas (PERWATIE), ramah mesra dengan tetamu serta  lawatan ke gerai-gerai makanan yang diuruskan semua agensi di dalam KPDNKK.

Nyanyian beramai-ramai oleh Pengurusan Tertinggi Kementerian bersama-sama Dato’ Seri Hamzah dan Dato’ Henry Sum Agong menjadi kemuncak pertemuan program itu.

Oleh : Unit Komunikasi Korporat KPDNKK

chatbot logo
Chat Bersama Sara
Chatbot KPDNHEP
X