KAMI CARI 50 SWAFOTO BERSAMA LOGO i-KeeP DI PUTRAJAYA !

KAMI CARI 50 SWAFOTO BERSAMA LOGO i-KeeP DI PUTRAJAYA !

A)Maklumat Cabaran : –

•Tarikh Cabaran Bermula & Berakhir- Bermula 11 sehingga 12 April 2019 (Khamis ~ Jumaat) * boleh ditamatkan bila cukup 50 swafoto bersama logo i-KeeP/ dilanjutkan jika masih belum capai 50 swafoto.

• Lokasi terlibat – TERHAD SEKITAR PUTRAJAYA SAHAJA (untuk cabaran permulaan)

• Cabaran terpakai HANYA KEPADA 50 INDIVIDU TERAWAL SAHAJA

• Clue Cabaran:
(i) untuk KENAL logo i-KeeP KPDNHEP Laman Rasmi ada paparkan di dalam Facebook Page rasmi KPDNHEP.

(ii) Terdapat 4 PREMIS PERNIAGAAN RUNCIT yang mempamerkan logo i – KeeP DI DALAM / LUAR PREMIS di sekitar Presint 8, 11 dan 15 sahaja.

(iii) NAMA PREMIS PERNIAGAAN RUNCIT TERSEBUT bermula dengan huruf D’_ _ _ _ dan KK S _ _ _ _ _ _ _ _ .

* Anda MEMADAI MENJUMPAI DAN MEMILIH HANYA SALAH SATU PREMIS SAHAJA UNTUK MENGAMBIL 2 BENTUK GAMBAR YANG DICARI CARI!! (SILA BACA SYARAT MEMENUHI CABARAN #ikeepchallenge)

😎 SYARAT MEMENUHI CABARAN #ikeepchallenge :

i) Anda WAJIB ada gambar SWAFOTO BERSAMA LOGO i-KeeP dengan CAPTION “Saya dah jumpa #ikeepchallenge”.

ii) Anda WAJIB AMBIL gambar PREMIS PERNIAGAAN YANG PAMERKAN LOGO i-KeeP dengan caption “Premis perniagaan ini di Presint ……(nyatakan presint berapa)”

C) CARA KONGSIKAN HASIL CABARAN #ikeepchallenge :

1) GAMBAR SWAFOTO bersama logo i-KeeP dan sertakan juga GAMBAR PREMIS PERNIAGAAN YANG PAMERKAN LOGO i-KeeP (Wajib ada 2 jenis gambar ini). Kemudian, terus MUAT NAIK DI AKAUN FACEBOOK SENDIRI

2)Anda WAJIB ADA CAPTION “Saya dah jumpa #ikeepchallenge” PADA GAMBAR YANG DIKONGSIKAN di akaun Facebook anda. (Admin FB KPDNHEP Laman Rasmi akan buat carian melalui #ikeepchallenge untuk kenal pasti anda)

3) Anda yang berjaya MUAT NAIK 2 GAMBAR dikehendaki di akaun Facebook sendiri , perlu SEGERA inbox KPDNHEP Laman Rasmi berikan nombor telefon bimbit untuk dihubungi bagi tuntutan HADIAH CABARAN.

“Cari jangan tak cari ye!!!…Cari logo i-KeeP, swafoto bersama logo i- KeeP dan post di FB anda dengan caption “Saya dah jumpa #ikeepchallenge”.

Mudah sahaja..!!!

#KPDNHEP #ikeepchallenge