KPDNHEP MINAT BELAJAR SISTEM PENGURUSAN SHELL

 

KUALA LUMPUR, 19 NOVEMBER 2018 – Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) ingin mendalami dan mempelajari sistem pengurusan Shell dalam usaha memberi nilai tambah kepada sistem penyampaian sedia ada di kementerian ini.

Budaya korporat, semangat berpasukan, pengiktirafan kepada warga kerja dan semangat kekitaan adalah antara ruang dan peluang yang boleh diberikan nilai tambah kepada sistem yang ada supaya masing-masing sentiasa merasakan bahawa kementerian ini adalah milik dan tanggungjawab bersama.

Timbalan Ketua Setiausaha (Perdagangan Dalam Negeri) KPDNHEP, Badrul Hisham Mohd berkata, kita mahu melahirkan warga kerja yang komited, berbangga dengan kerjaya dan organisasi serta mempunyai komitmen yang tinggi terhadap tugas dan tanggungjawab yang diberikan.

Katanya, kejayaan Shell dilihat kepada peranan yang dimainkan pihak atasan yang mengambil berat dari aspek kebajikan, keselesaan pelanggan dan warga kerja
di samping mengiktiraf serta menghargai sumbangan warga kerja mereka yang berusaha membantu menaikkan imej syarikat.

Pihak Shell dipelawa untuk memberi peluang kepada warga kementerian ini untuk mengikuti kursus-kursus yang sesuai di samping bertukar-tukar pengetahuan dalam usaha melahirkan warga kerja yang berbudaya korporat.

Beliau berkata demikian ketika melakukan lawatan kerja ke Ibupejabat Shell di sini hari ini. Rombongan seramai enam orang itu bertujuan untuk mengetahui lebih lanjut tentang syarikat minyak ini dalam usaha memperkukuh hubungan dua hala.

 

Oleh : Unit Komunikasi KOrporat KPDNHEP