soalan lazim2|hubungi kami2|aduan2|petalaman3

TINJAU KERJA-KERJA PENAMBAHBAIKAN SETOR EKSIBIT.

NILAI , 24OKTOBER 2019 – Ketua Setiausaha Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP), Datuk Muez Abd Aziz hari ini meluang masa hampir dua jam untuk melihat sendiri perkembangan kerja-kerja pengubahsuaian Kompleks Penyimpanan Bahagian Penguatkuasa kementerian di Nilai hari ini.

Beliau diberi taklimat mengenai pengubahsuaian ini oleh Ketua Seksyen Digital dan Logistik, Bahagian Penguatkuasa KPDNHEP, Saifulbahri Abdul Kadir sebelum mengadakan lawatan ke sekitar kompleks yang dibina di atas tanah seluas 4.79 hektar.

Di antara kerja-kerja pengubahsuaian ialah pendawaian elektrikal, kaunter, menaik taraf bilik mesyuarat, pentas di bilik taklimat, menyelenggara bilik operasi, pengantian penyaman udara, pemasangan kamera litar tertutup, projek sivil (loading bay) berhampiran stor serta penyelenggaraan pagar tembok di sekeliling kompleks.

Hadir sama, Pengarah Penguatkuasa, Dato’ Iskandar Halim Sulaiman, kedua-dua timbalannya, Pengarah KPDNHEP Negeri Sembilan serta beberapa pegawai kanan KPDNHEP dari Selangor, Kuala Lumpur dan Ibupejabat Putrajaya.

Turut sama, Pengarah Jabatan Kerja Raya Negeri Sembilan dan pasukan kerjanya yang terlibat dalam kerja-kerja pengubuasuaian ini.

Oleh : Unit Komunikasi Korporat KPDNHEP